21:15

publicerat i Spain 2018;
Hej.
Kollar igenom bilder sedan gårdagen som bestod av träning, champagnefrukost och sommarfest. En lång dag av festligheter!

Jag började dagen med powerwalk med inslag av lite intervaller. Måste vara försiktig med löpandet då jag har skadat knät, men sålänge jag är försiktig så går det bra.

Efter morgonrundan gick jag hem och plockade iordning lite då jag skulle hålla i champagnefrukost för mig och min fina vän Amanda. Sedan gick jag till affären & inhandlade frukt och nybakta croissanter.
När Amanda kom åt vi gott och drack mimosa följt av champagne. Sedan fixade vi oss inför dagens festligheter som höll till i marinan i Benalmádena.
Sommarfesten bjöd på skratt, dans, god mat, god dryck, fina kollegor och vänner samt ett minne för livet. Så jag kan inte annat än säga att jag är mer än nöjd med sommarfesten. Och att jag åkte hem relativt tidigt för att vara fest i Spanien gjorde att jag fick en god nattsömn & mådde bra när jag vaknade idag på förmiddagen.
Idag har jag dock inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt, sovit en hel del och kollat på film. Imorgon är det jobb som gäller igen, men det är okej när en kollega kommer tillbaka från sin semester och man har så mycket att prata om. Sedan är det ju bara fem dagar innan det är helg igen. Måste tänka positivt!

Ha en fin söndagskväll fina nu, puss och kram!