Skrivkramp

publicerat i Notebook;
Godmorgon finisar.
Hur mår ni? Vad gör ni? Hur lever ni?
Jag är så nyfiken på allt annat än mitt eget liv just nu och vill bara få inspiration till mitt skrivande, inte bara här på bloggen, utan i allt mitt skrivande. I mina skolarbeten, i min dagbok, i mina noveller, i allt.
Men den här bloggen handlar ju trots allt om mig, så.. jag mår bra, trött på situationen vi alla lever i just nu men kan inte göra så mycket åt det så lever bara och hoppas på att det ska bli bättre. Idag är jag på skolan, vilket faktiskt känns riktigt bra! Sitter i en soffa inne på Arom, det är jag, några andra studenter och tre poliser här. Det är tidigt än. Gick förbi Espresso house på vägen, köpte en saffransbulle och en chailatte med havremjölk. Brukar alltid ta soya, men den var slut så fick testa något nytt idag. Men det var riktigt gott så kommer nog fortsätta med det. Guldstjärna till baristan som fick mig testa på något nytt.
Nu då? Vad ska jag göra i skolan såhär tidigt? Jo, jag ska revidera mitt reportage och fixa en InDesign layout. Därefter ska jag klippa ihop ett nyhetsinslag som min grupp ska få feedback på imorgon. Full fart framåt i skolan nu.
Ni får ha en fin måndag. Puss.